Masové šišky na grilu

Recept na grilované šišky z mletého skopového a vepřového masa.


4.128x
60 min
1×

Postup přípravy

Libový vepřový bůček bez kosti spolu se skopovým masem umeleme. Umleté maso osolíme, opepříme, ochutíme kmínem, paprikou, čubricou a prolisovaným česnekem. Potom do masové směsi zapracujeme olej a víno, směs necháme asi 6 hodin odležet v chladu. Z masové směsi tvoříme šišky, které můžeme tvarovat na namočené špejle, nebo je samostatně opékat na středně rozpáleném grilu. Propečenost masa vyzkoušíme propíchnutím jehly. Když z masa vytéká jasně červená šťáva, přendáme maso do kovové misky (nebo zabalíme do alobalu) a necháme na okraji grilu asi 8 - 10 minut dopékat. Masové šišky na grilu podáváme s nejrůznějšími dipy, pečivem a zeleninovými saláty.


Sváteční grilování: 10 masových receptů, kterými okouzlíte každou návštěvu


Prodloužený víkend, krásné letní počasí a rozpálený gril - kombinace, která si žádá perfektní recepty na domácí grilovačku.


Sváteční


Bude vonět až k sousedům! Marinovaný bůček na grilu krok za krokem


Recept na marinovaný bůček opečený na grilu, který se podle našeho fotoreceptu zaručené podaří.


Bude


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové šišky na grilu

Zpět na recept