Masové pochutnání

Kuřecí plátky s kremžskou hořčicí a pivem. Příloha rýže nebo brambory a je dobrý oběd nebo večeře.


4.716x
120 min

Postup přípravy

Jarní cibulky omyjeme, osušíme, oddělíme zelené části od bílých a nasekáme je. Maso podle potřeby očistíme a osušíme.

Plátky masa naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, okořeníme, pokapeme olejem a přidáme pokrájenou zelenou část jarních cibulek. Maso zalijeme necelým pivem a aspoň 2 hodiny necháme v chladu marinovat.

Pak na oleji osmahneme pokrájené bílé části cibulek, vložíme naložené maso a restujeme, až se odpaří tekutina. Potom opět každý plátek potřeme hořčicí z jedné strany, dáme na kolečka nakrájená oloupaná rajčata a krátce dusíme z obou stran.
Maso vyndáme, do pánve nalijeme zbytek piva a zaprášíme moukou. Plátky kuřecího vložíme zpátky a krátce povaříme.

Masové pochutnání podáváme s rýží nebo bramborem.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové pochutnání

Zpět na recept