Masové chop suey

Recept na tradiční čínský pokrm.


3.58x
35 min

Postup přípravy

Očistíme česnek a prolisujeme ho. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno. Z bambusových výhonků slijeme nálev a přelijeme je vlažnou vodou, ve které je necháme 15 minut. Poté je scedíme a pokrájíme na drobnější nudličky. Maso nakrájíme na kostičky.

V rendlíku povaříme 2 minuty očištěné sójové výhonky, poté scedíme a okapeme.

V hluboké pánvi rozehřejeme olej, na něm orestujeme dozlatova maso, které ochutíme solí a přidáme prolisovaný česnek. Přidáme cibuli, když cibule změkne, přidáme bambusové výhonky, po chvilce i sojové. Podlijeme vývarem, přidáme sójovou omáčku. Chvilku podusíme.

Coop suey podáváme s rýží.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové chop suey

Zpět na recept