Masové Canelloni

Těstovinové trubičky Canelloni, plněné ochuceným mletým masem se slaninou.


4.920x
60 min
2×

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Bylinky omyjeme a jemně usekáme. Studený vývar promícháme se smetanou. Sýr nastrouháme najemno. Slaninu rozdělíme na polovinu. Část plátků odložíme stranou a druhou nakrájíme na jemné kostičky.

Masová náplň: Mleté maso promícháme se slaninou, česnekem, petrželkou, kořením a osolíme. Spojíme vejcem a zahustíme solamylem.

Dno pekáčku nebo zapékací mísy poklademe plátky slaniny. Těstovinové trubičky canelloni vyplníme připraveným masem a v jedné vrstvě naskládáme na slaninu. Potřeme kupovanou tomatovou omáčkou s olivami, zalijeme vývarem se smetanou tak aby těstoviny byly téměř ponořené, pečeme v mírné troubě asi 35 minut. Až se šťáva téměř vydusí, přidáme strouhaný sýr a zprudka zapečeme.

Masové canelloni podáváme horké s čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové Canelloni

Zpět na recept