Masitá polévka

Výborná silná polévka z jehněčího, vepřového i hovězího masa a spoustou zeleniny.


2.9703x
160 min

Ingredience

- -olej
- -sůl
2 kspórek
3 ksmrkev
- -pepř mletý
400 gmaso vepřové
3 lvývar hovězí
- -paprika mletá
500 gkýta jehněčí
400 gkližka hovězí
2 ksceler řapíkatý
450 gzelenina mražená
0.5 lžičkykoření perníkové
- -bobkový list

Postup přípravy

Mrkev, celer a pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka, maso nakrájíme na kousky. V hrnci na oleji maso opečeme ze všech stran. Přidáme zeleninu, osolíme, přidáme bobkový list, perníkové koření a papriku, opečeme a přilijeme vývar. Přivedeme k varu a vaříme asi 3 hodiny, než je maso úplně měkké. Z povrchu sbíráme pěnu. Nakonec přidáme mraženou zeleninu a vaříme asi 10 minut, potom dochutíme solí a pepřem a podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masitá polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena