Marjánčino tajemství

Masová směs v omeletě.


3.149x
25 min

Postup přípravy

Kýtu a roštěnec podle potřeby očistíme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a necháme chvilku uležet. Šunku nakrájíme na nudličky. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Žampiony scedíme. Rozehřejeme pánev, přidáme olej a maso zprudka orestujeme. Přidáme cibuli, žampiony a šunku a dusíme doměkka. Vmícháme moučné máslo, zastříkneme vývarem a povaříme. Dochutíme solí a přecedíme přes hustý cedník. Omelety naplníme masovou směsí a přehneme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Marjánčino tajemství

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena