Recept na lehký pokrm z platýze marinovaného v bylinkách, kterého připravujeme na pánvi. Nejlépe chutná s teplou kaparovo-smetanovou omáčkou.
máslo | |
2 ks | filet z platýze |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
umeocet | |
omáčka | |
50 ml | vývar |
150 ml | smetana |
3-4 lžíce | kapary |
1 lžička | rýžová mouka |
1 lžička | pesto Vera |
marináda | |
50 ml | olivový olej |
0.5 lžičky | sušený koriandr |
0.5 lžičky | sušený tymián |
0.5 lžičky | sušená citronová kůra |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena