Marinovaný losos s koprem

Kombinace lehkého rybího masa a svěžích čerstvých bylinek vás okouzlí. Recept je vhodný i pro slavnostní příležitosti.


0.00x
20 min

Ingredience

100 mlbrandy
300 gcukr krystal
300 gmořská sůl
1 svazekčerstvý kopr
6 lžicextra panenský olivový olej
600 gfilet z lososa s kůží

podle chuti

drcený pepř
citronová šťáva

Postup přípravy

Cukr smícháme se solí a nadrceným pepřem. Polovinu směsi rozložíme na plochou mísu, na ni položíme rybu kůží dolů, pokapeme brandy, olivovým olejem, zasypeme nasekaným koprem a druhou polovinou směsi cukru, pepře a soli.

Lososa necháme v chladu do druhého dne odležet, pak ho vyndáme z marinády, lehce opláchneme a osušíme.

Marinovaného lososa posypeme nasekaným koprem, zakápneme směsí citronové šťávy a oleje a servírujeme.

Marinovaný losos s koprem je skvělým předkrmem i chuťovkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinovaný losos s koprem

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Ostatní
Kuchařky
Ryby

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.