Hovězí maso marinované ve víně a s vínem i dušené.
3 lžíce | olej |
sůl | |
200 ml | ocet |
1 lžíce | rozmarýn |
6 kuliček | jalovec |
1 lístky | bobkový list |
500 ml | bílé víno |
mletý pepř | |
6 kuliček | černý pepř |
1 svazek | kořenová zelenina |
100 g | černý chléb |
1 kg | maso hovězí zadní |
příloha | |
---|---|
1 špetka | sůl |
2 lžíce | máslo |
1 kg | kedluben |
0.5 lžičky | cukr krupice |
1 svazek | jarní cibulka |
na ozdobu | |
petrželka | |
rozmarýn |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena