Marinádové ražniči

Pro nedělní oběd je tohle ražniči výborným pohoštěním pro přátelé.


3.3124x
120 min
3×

Postup přípravy

Připravíme si marinádu. Česnek oloupeme a prolisujeme. Do mísy dáme olej podle potřeby kde vsypeme grilovací koření, prolisovaný česnek a trochu soli. Nejlíp nám chutná grilovací koření Mexiko. Ale můžeme vyzkoušet i jiné grilovací koření. Vepřovou plec nakrájíme na větší kostky a naložíme ji do marinády. Maso Vepřové necháme nejlépe přes noc maso v marinádě odležet. Na druhý den si nakrájíme na kostky papriku a anglickou slaninu. Cibuli na kolečka. Takhle připravené ingredience můžeme střídavé napichovat na jehlu nebo na špejli, pokud grilovací jehly nemáme. Marinádové ražniči grilujeme buď v troubě, v krbu nebo venku na grilu. Marinádové ražniči podáváme s hranolky, kečupem a tatarkou. Kyselá okurka by neměla chybět.
user-icon

autor Jovi

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Marinádové ražniči

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena