Marinádové ražniči

Pro nedělní oběd je tohle ražniči výborným pohoštěním pro přátelé.


3.3124x
120 min
3×

Postup přípravy

Připravíme si marinádu. Česnek oloupeme a prolisujeme. Do mísy dáme olej podle potřeby kde vsypeme grilovací koření, prolisovaný česnek a trochu soli. Nejlíp nám chutná grilovací koření Mexiko. Ale můžeme vyzkoušet i jiné grilovací koření.

Vepřovou plec nakrájíme na větší kostky a naložíme ji do marinády. Maso Vepřové necháme nejlépe přes noc maso v marinádě odležet.

Na druhý den si nakrájíme na kostky papriku a anglickou slaninu. Cibuli na kolečka. Takhle připravené ingredience můžeme střídavé napichovat na jehlu nebo na špejli, pokud grilovací jehly nemáme.

Marinádové ražniči grilujeme buď v troubě, v krbu nebo venku na grilu.

Marinádové ražniči podáváme s hranolky, kečupem a tatarkou. Kyselá okurka by neměla chybět.
user-icon

autor Jovi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinádové ražniči

Zpět na recept