Ražniči na plechu

Chutné ražniči připravené na plechu. Recept na hlavní chod z kousků kuřecího masa, drůbežích jater, párků, klobás, slaniny a zeleniny.


3.97x
60 min
1×

Ingredience

2 ksklobása
200 ganglická slanina
2 kstenký párek
500 gdrůbeží játra
500 gkuřecí řízek

podle potřeby

olej
cibule
paprika červená
paprika zelená

podle chuti

sůl
grilovací koření
mletý černý pepř

Postup přípravy

Kuřecí řízky a játra nakrájíme na větší kostky, klobásu na kolečka, anglickou slaninu na kostičky, párky nakrájíme na menší kousky a kraje nakrojíme (jako když opékáme buřty), krásně se rozevřou a na talíři to pěkně vypadá. Papriky zbavíme jadřinců a nakrájíme na širší proužky. Cibuli pokrájíme podle potřeby - velkou na silnější kolečka, malou na půlky nebo čtvrtky. Všechno smícháme a nasypeme na plech s vyšším okrajem. Pokropíme trochu olejem, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Ražniči upečeme v troubě doměkka. Ražniči z plechu podáváme s rýží nebo bramborami jako hlavní chod.
user-icon

autor suback

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ražniči na plechu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena