Marináda na křehké maso

Marináda na chuťově skvělé maso.


4.735x
10 min
8×

Ingredience

marináda

2 stroužkyčesnek
1 lžíceolej
1 lžícesůl
2 ksvejce
1 lžičkasolamyl
1 lžičkahořčice
1 lžičkakečup
0.5 lžičkypepř
1 lžícesójová omáčka

podle potřeby

křehké masové plátky

Postup přípravy

Všechny ingredience na marinádu promícháme, soli použijeme 1 rovnou lžíci - ne vrchovatou. Jednotlivé plátky masa v marinádě obalíme a dáme do hluboké mísy. Zbylou marinádou maso zalijeme. Překryjeme alobalem a přes noc uložíme do lednice. Pak už jen křehké maso z marinády vyjmeme a upravíme podle libosti.
user-icon

autor domca


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marináda na křehké maso

Zpět na recept
Druh jídla
Marinády
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena