Mandlová nádivka

Recept na nádivku vhodnou k plnění drůbeže.


3.186x
20 min

Postup přípravy

Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Housku nakrájíme na kostičky. Mandle nasekáme. Utřeme máslo a žloutky. Do jiné mísy dáme pokrájenou housku a zalijeme ji mlékem. Když houska natáhne mléko, tak ho vymačkáme. Housky přidáme do mísy k máslu a žloutkům. Nádivku okořeníme solí a pepřem, přidáme cukr, nasekané mandle a nakonec ušlehaný sníh. Mandlovou nádivku opatrně promícháme, aby nespadl sníh. Hotovou mandlovou nádivkou plníme maso.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mandlová nádivka

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena