Mandlová nádivka

Recept na nádivku vhodnou k plnění drůbeže.


3.186x
20 min

Postup přípravy

Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Housku nakrájíme na kostičky. Mandle nasekáme.

Utřeme máslo a žloutky. Do jiné mísy dáme pokrájenou housku a zalijeme ji mlékem. Když houska natáhne mléko, tak ho vymačkáme. Housky přidáme do mísy k máslu a žloutkům. Nádivku okořeníme solí a pepřem, přidáme cukr, nasekané mandle a nakonec ušlehaný sníh.

Mandlovou nádivku opatrně promícháme, aby nespadl sníh. Hotovou mandlovou nádivkou plníme maso.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mandlová nádivka

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.