Prosté recepty české kuchyně: Jak uvařit lehké polévky, které nestojí skoro nic
Lehké, vodové a hotové raz dva. V létě nechceme stát u plotny déle než je nutné – nenáročné české polévky jsou skvělou volbou. Jsou levné, rychlé, a přesto chutnají jako od babičky. Pojďte si s námi uvařit kmínovou, kedlubnovou nebo česnečku!
Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem
Recept na výbornou polévku původem z Francie. Základem je cibule, bílé víno a k podávání nesmí chybět bílá opečená bagetka a sýr. Uvaříme si ji krok za krokem.
Videorecept: Domácí utopenci s pořádnou dávkou cibule a kysaného zelí
Špekáčky, kysané zelí a cibule - to je základ receptu na nejlepší domácí utopence, které k pivu nemají chybu. Naučte se je podle jednoduchého videonávodu i vy.

Autor:Veronika






Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena