Makrelová pomazánka

Výborná pomazánka z uzené makrely.


5.06x
15 min

Ingredience

1 špetkasůl
1 špetkamletý pepř
1 lžičkaplnotučná hořčice
3 kstavený sýr
1 lžičkaostrý kečup
1 ksuzená makrela
0.4 kelímkumáslová Rama

Postup přípravy

Do misky obereme maso z makrely. Cibulku oloupeme a nakrájíme na kostičky. K makrele přidáme Ramu (může být i máslo, ale Rama se lépe roztírá), tavený sýr, kečup, hořčici, osolíme, opepříme a pořádně zamícháme. Můžeme přidat i na jemno nakrájenou cibulku a necháme odležet v lednici. Makrelovou pomazánku natíráme na pečivo.
user-icon

autor qjetinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Makrelová pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena