Makrela v leču

Pokrmy z ryb a zeleniny patří k těm nejzdravějším.


3.133x
35 min
1×

Ingredience

3 lžíceolej
1 lžíceocet
1 kscibule
4 porcemakrela
1 lístkybobkový list
2 kuličkynové koření
1 kssterilované okurky
200 glečo sterilované
2 kuličkycelý černý pepř

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Okurku nasekáme najemno. Troubu předehřejeme na 200°C. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme lečo, okurku, kečup, koření, ocet a krátce podusíme. Do zapékací misky rozložíme porce ryby, osolíme, přelijeme připravenou směsí a dusíme do měkka. Měkké makrely v leču necháme vystydnout a podáváme s tmavým chlebem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Makrela v leču

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena