Recept na suflé plné máku, které nejlépe chutná ihned po vyndání z trouby. A se zmrzlinou nebo studenou smetanovou omáčkou je to opravdu chuťový zážitek.
4 ks | vejce |
2 lžíce | rum |
1-2 špetky | vanilka |
4 lžíce | med |
0.5 lžičky | skořice mletá |
25 g | hladká mouka |
1 lžička | citronová kůra |
100 g | mletý mák |
75 g | lískové ořechy (mleté) |
1 ks | jablko |
podle potřeby | |
---|---|
máslo na vymazání formy |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena