Majonéza Štěpánka

Majonéza domácí výroby vynikající chuti


3.064x
15 min

Postup přípravy

Do misky nalijeme smetanu, vezmeme metličku na šlehání (ne ruční šlehač!) a šleháme. Postupně do smetany pomalu zašleháváme olej, ocet, hořčici, vegetu. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Majonézu necháme vychladit a můžeme podávat.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Majonéza Štěpánka

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena