Maďarský smetanový tokán

Maďarské hlavní jídlo.


4.6104x
75 min
4×

Postup přípravy

Maso pokrájíme na asi 1cm široké nudličky. Cibuli oloupeme a nasekáme na drobno.

Pokrájenou cibulku osmahneme na oleji, pak přidáme maso, osmahneme a zaprášíme paprikou, podle chuti osolíme. Restujeme ještě asi minutku.
Podlijeme vínem, přiklopíme pokličkou a stáhneme teplotu. Dusíme doměkka asi 45 minut. Maso občas promícháme.
K masu přdáme smetanu a hrášek a ještě provaříme.

Maďarský smetanový tokán podáváme s rýží, těstovinami či knedlíkem.
user-icon

autor petrsparta


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maďarský smetanový tokán

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská