Vaření.czReceptyMaďarský smetanový tokán

Maďarský smetanový tokán

Maďarské hlavní jídlo.


4.6104x
75 min
4×

Postup přípravy

Maso pokrájíme na asi 1cm široké nudličky. Cibuli oloupeme a nasekáme na drobno. Pokrájenou cibulku osmahneme na oleji, pak přidáme maso, osmahneme a zaprášíme paprikou, podle chuti osolíme. Restujeme ještě asi minutku. Podlijeme vínem, přiklopíme pokličkou a stáhneme teplotu. Dusíme doměkka asi 45 minut. Maso občas promícháme. K masu přdáme smetanu a hrášek a ještě provaříme. Maďarský smetanový tokán podáváme s rýží, těstovinami či knedlíkem.
user-icon

autor petrsparta


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maďarský smetanový tokán

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena