Kološvárské zelí takové, jaké jsme jedli kdysi v lahůdkách a restauracích.
30 g | sůl |
225 g | paprika |
180 g | rajčata |
170 g | cibule |
300 g | rýže |
1 g | mletý pepř |
600 g | vepřová plec |
20 g | mletá sladká paprika |
1500 g | kysané zelí |
400 g | jemné párky |
100 g | smetana 12% |
200 g | škvařené sádlo |
podle potřeby | |
---|---|
voda |
autor Josef Brychta
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena