Kološvárské zelí takové, jaké jsme jedli kdysi v lahůdkách a restauracích.
30 g | sůl |
225 g | paprika |
180 g | rajčata |
170 g | cibule |
300 g | rýže |
1 g | mletý pepř |
600 g | vepřová plec |
20 g | mletá sladká paprika |
1500 g | kysané zelí |
400 g | jemné párky |
100 g | smetana 12% |
200 g | švařené sádlo |
podle potřeby | |
---|---|
voda |
autor Josef Brychta
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.