Maďarská bramboračka

Recept na výbornou polévku, která dobře zasytí.


4.712x
25 min
3×

Ingredience

50 gslanina
5 ksbrambory
1 kscibule
1 lvoda
100 gvysočina

podle chuti

sůl
vegeta
mletá sladká paprika

podle potřeby

hladká mouka
kořenová zelenina

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na kostičky. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, kořenovou zeleninu na kolečka, brambory na kostičky. V hrnci slaninu vyškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a zeleninu. Vše opečeme, zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme papriku, sůl a brambory. Zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka. Potom přidáme nakrájenou vysočinu a maďarskou bramboračku dovaříme. Podle chuti ji osolíme. Maďarskou bramboračku podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Lucie.V1

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Maďarská bramboračka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena