Maďarská bramboračka

Recept na výbornou polévku, která dobře zasytí.


4.712x
25 min
3×

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na kostičky. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, kořenovou zeleninu na kolečka, brambory na kostičky.

V hrnci slaninu vyškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a zeleninu. Vše opečeme, zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme papriku, sůl a brambory. Zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka. Potom přidáme nakrájenou vysočinu a maďarskou bramboračku dovaříme. Podle chuti ji osolíme.

Maďarskou bramboračku podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Lucie.V1


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maďarská bramboračka

Zpět na recept