Recept ze srnčí kýty uvítáte i pro slavnostnější chvíle.
25 dkg | slanina |
5 lžic | olej |
1 lžička | sůl |
50 dkg | brambory |
1 lžička | tymián |
2 lžíce | vermut |
1 kulička | drcený pepř |
2 lžíce | citronová šťáva |
1 sklenice | sterilované žampióny |
0.5 lžičky | tabasco |
2 lžíce | čerstvá petrželka |
1 lžička | drcený jalovec |
1 sklenice | sterilované cibulky |
1 kg | srnčí kýta bez kosti |
autor Jiří Kropáček
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena