Vepřové jehly s panenkou

Snadný recept pro zahradní grilování. Špízy z vepřové panenky s cibulí, slaninou, paprikou a rajčaty.


4.58x
45 min

Postup přípravy

Očištěnou vepřovou panenku nakrájíme na větší kostky a každý kousek masa obalíme
do proužku šunky.

Oloupanou červenou cibuli nakrájíme na osminky. Kapii zbavíme jadérek a nakrájíme na kousky ve velikosti masa. Pak na jehly napichujeme střídavě cibuli, maso, opět cibuli, papriku a rajče. Postup opakujeme do vypotřebování surovin.

Takto připravené špízy opékáme na tukem potřeném roštu asi při 200 °C, pečeme přibližně 4 minuty z každé strany.

Vepřové jehly s vepřovou panenkou, swarzwaldskou šunkou a zeleninou podáváme s pečivem, nejrůznějšími dipy a zeleninovými saláty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové jehly s panenkou

Zpět na recept