Lososový tatarák

Zkuste tuto lehkou, zdravou obměnu klasického tataráku z masa hovězího.


3.2121x
30 min

Postup přípravy

Filet z lososa zbavíme kůže a odstraníme kosti, nejlépe pinzetou. Maso nakrájíme na malé kostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, kapary posekáme nadrobno. Omytý kopr rozebereme na snítky a ty jemně pokrájíme. Dijónskou hořčici, olivový olej a šťávu z jednoho citronu v míse vyšleháme do hustšího krému. Ochutíme solí a pepřem. Nakonec všechny ingredience smícháme dohromady a necháme dvě hodiny odležet v lednici. Tatarák podáváme s opečenými toasty.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Lososový tatarák

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena