Lososový tatarák 1

Noky z filetů lososa.


4.419x
45 min
2×

Postup přípravy

Lososové filety zbavíme kůže a vykostíme pomocí pinzetky. Pak ho nakrájíme na menší kostičky zhruba o velikosti 1/2 cm. Oloupanou cibuli si nakrájíme na jemné kostičky, přidáme kapary, které si posekáme najemno. Omyjeme si kopr, který si rozebereme na snítky a nakrájíme opět najemno. Dijónskou hořčici, olivový olej a citronovou šťávu z jednoho citronu našleháme do hustšího krému v misce. Podle chuti osolíme a opepříme. Poté všechny ingredience smíchame a necháme odležet dvě hodiny v chladničce. Po vychlazení pomocí dvou lžic vytváříme menší noky. Losový tatarák podáváme s pečivem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lososový tatarák 1

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Ostatní
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena