Lososový koláč

Losos, kopr a smetana - luxusní kombinace. Zejména na koláči, který připravíte v luxusně krátkém čase!


3.76x
45 min

Postup přípravy

Koláčovou formu vymažte máslem a vyložte toastovým chlebem.

Smetanu, sýr, vejce, sůl a pepř prošlehejte do hladkého krému. Smetanovou hmotu vlijte na korpus
z toastového chleba.

Koláč ozdobte nakrájeným lososem a koprem.

Pečte v předehřáté troubě na 180 °C 20 až 30 minut, dokud povrch koláče zcela nezatuhne.

Chléb v hlavní roli
Zdroj:
Chléb v hlavní roli, vydal Smart Press, 2010

Kuchařka pro všechny, protože chléb chutná každému.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lososový koláč

Zpět na recept