Recept na přípravu jemného lososa zapečeného v majonézové zálivce, kterého podáváme s pikantní křupavou krustou z kůže a pečeným bramborem.
2 ks | čerstvý losos s kůží á 250 g |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
mleté chilli | |
podle potřeby | |
máslo | |
zálivka | |
200 ml | majonéza |
1 lžíce | med |
1 lžíce | hořčice plnotučná |
2 lžíce | citronová šťáva |
na ozdobu | |
čerstvý kopr |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena