Recept na přípravu jemného lososa zapečeného v majonézové zálivce, kterého podáváme s pikantní křupavou krustou z kůže a pečeným bramborem.
2 ks | čerstvý losos s kůží á 250 g |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
mleté chilli | |
podle potřeby | |
máslo | |
zálivka | |
200 ml | majonéza |
1 lžíce | med |
1 lžíce | plnotučná hořčice |
2 lžíce | citronová šťáva |
na ozdobu | |
čerstvý kopr |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.