Lahodný předkrm, nebo pohoštění pro vzácnou návštěvu.
Hodnocení
2.8
/ 5 (136x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
sůl
100 g
zakysaná smetana
1 lžíce
pažitka nasekaná
3 plátky
uzený pstruh
200 g
plátky uzeného lososa
5 lžic
kaviár
na ozdobu
4 listy
salát
Postup přípravy
Pstruha rozmělníme se zakysanou smetanou a vmícháme sekanou pažitku.
Lososové plátky rozložíme, potřeme je připravenou směsí, přidáme 4 lžíce kaviáru a důkladně zavineme. Takto připravené dáme na chvíli ztuhnout do lednice.
Na talíř ozdobně připravíme omyté listy salátu. Závitky šikmo nakrájíme, naaranžujeme na salátové listy a ještě trošku ozdobíme kaviárem.