Lososová omáčka

Recept na jemnou omáčku s kousky lososa, která se hodí k těstovinám i rýži.


3.73x
25 min

Postup přípravy

Lososa zbavíme kůže, omyjeme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Hlubokou pánev rozpálíme, vlijeme olivový olej a vsypeme cibuli, kterou necháme zesklovatět. Poté přidáme prolisovaný česnek. osolíme a vsypeme koření, které necháme rozvonět. Vsypeme kousky lososa a za častého míchání necháme orestovat. Poté zalijeme vývarem (zeleninový, rybí) a krátce podusíme. Na závěr přidáme kokosový krém a lososovou omáčku už necháme jen krátce prohřát.

Lososovou omáčku podáváme s těstovinami či rýží. Je rychlá a moc dobrá.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lososová omáčka

Zpět na recept