Losos v medové omáčce

Losos po italsku v medové omáčce.


3.0130x
30 min

Postup přípravy

Lososa omyjeme osušíme a nakrájíme na kousky. Osolíme je a zakapeme citronovou šťávou. Pórky očistíme, omyjeme a v trošce osolené vody krátce spaříme. Dáme okapat. Kousky lososa také povaříme v osolené vodě zhruba 5 minut.

Na omáčku opereme čerstvý kopr, důkladně jej osušíme a jemně nasekáme. Pak smícháme hořčici, med (musí být tekutý) a ocet. Osolíme, opepříme, vmícháme kopr a zašleháme olej.

Pórky rozebereme na listy a kousky lososa jimi ovineme. Lososové balíčky vložíme do medové omáčky, ozdobíme citronem a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos v medové omáčce

Zpět na recept