Vychutnejte si šťavnatého lososa ve spojení s omáčkou s dominantní chutí hořčice. Recept na chutný oběd nebo večeři podávanou s pečenými bramborovými plátky.
4 ks | filé z lososa bez kůže |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
máslo | |
citron | |
podle chuti | |
sůl | |
kari koření | |
mletá sladká paprika | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
brambory | |
omáčka | |
1 ks | cibule |
3 lžíce | hořčice plnotučná |
400 ml | smetana 12% |
autor Lukáš Dvořák
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena