Vaření.czReceptyLosos s hořčično-koprovou omáčkou

Losos s hořčično-koprovou omáčkou

Losos s chutnou omáčkou - recept na dobrý oběd či večeři.


4.930x
45 min
3×

Ingredience

1 stroužekčesnek
1 snítkakopr
2 kslosos
2 ksjarní cibulka
30 gdijonská hořčice
250 mlkysaná smetana 30%

Postup přípravy

Předehřejeme troubu na 200 °C. Plech vyložíme pečícím papírem a zlehka ho potřeme rozpuštěným máslem. Rozložíme na něj plátky lososa a to kůží dolů. Filety namažeme utřeným česnekem, osolíme a opepříme. Do misky dáme zakysanou smetanu, kopr, cibuli a hořčici. Vše důkladně promícháme, aby se omáčka dobře spojila. Dochutíme ji solí a pepřem. Zhruba třetinu koprové omáčky naneseme na filety, zbylou uložíme do lednice. A už dáme plech s rybami do trouby a pečeme asi 20 minut. Křupavé filety servírujeme s vychlazenou omáčkou. Lososa s hořčično-koprovou omáčkou ihned podáváme.
user-icon

autor Hervos

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Losos s hořčično-koprovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena