Losos s hořčično-koprovou omáčkou

Losos s chutnou omáčkou - recept na dobrý oběd či večeři.


4.930x
45 min
3×

Postup přípravy

Předehřejeme troubu na 200 °C.

Plech vyložíme pečícím papírem a zlehka ho potřeme rozpuštěným máslem. Rozložíme na něj plátky lososa a to kůží dolů. Filety namažeme utřeným česnekem, osolíme a opepříme.

Do misky dáme zakysanou smetanu, kopr, cibuli a hořčici. Vše důkladně promícháme, aby se omáčka dobře spojila. Dochutíme ji solí a pepřem. Zhruba třetinu koprové omáčky naneseme na filety, zbylou uložíme do lednice. A už dáme plech s rybami do trouby a pečeme asi 20 minut.

Křupavé filety servírujeme s vychlazenou omáčkou. Lososa s hořčično-koprovou omáčkou ihned podáváme.
user-icon

autor Hervos


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos s hořčično-koprovou omáčkou

Zpět na recept