Losos s ananasovou omáčkou

Recepty s rybou jen výjimečně obsahují omáčku. Tento je ještě více netradiční tím, že je s omáčkou ovocnou.


4.09x
60 min
1×

Postup přípravy

Lososa omyjeme, osušíme, potřeme z obou stran olejem a osolíme. Vložíme na rozpálený gril a pečeme zlehka 3 - 5 minut z každé strany, dokud není maso propečené.

Příprava omáčky: smícháme na kostky nakrájený ananas, jarní cibulku, chilli papričku, citronovou šťávu a nasekanou mátu. Podáváme k opečenému lososu.

Vhodnou přílohou je například chřest vařený v páře a přelitý máslem.

Zdroj: Nakladatelství Rebo, edice Kuchařka pro labužníky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos s ananasovou omáčkou

Zpět na recept