Losos na jehle

Jednoduchý recept na hlavní chod z lososa, anglické slaniny, rajčat a cibulky.


4.25x
0
1×

Postup přípravy

Filety z lososa omyjeme, nakrájíme na kousky a zakápneme citronovou šťávou. Kousky lososa okořeníme barevným pepřem a necháme asi půl hodiny odležet v lednici.

Cibuli oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme na osminky. Lososové kousky vyndáme z lednice. Každý kousek lososa zabalíme do plátku anglické slaniny a střídavě s cibulí a rajčaty napichujeme na jehlu. Každý špíz lehce osolíme.

Na pánev dáme olej, do kterého vložíme připravené lososové špízy a ze všech stran opékáme.

Jako přílohu podáváme šťouchané nebo vařené brambory.
user-icon

autor lucik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos na jehle

Zpět na recept