Losos na grilu

Grilovaná zdravá pochoutka, chutná nejlépe v kombinaci s lahodným bílým vínem.


4.58x
30 min

Postup přípravy

Chlazené filé omyjeme, necháme okapat, vysušíme a odstraníme šupiny. Z masa ostrým nožem oškrábeme několik lžiček ryby na tatarák, odložíme stranou, později připravíme tatarák běžným způsobem.

Připravené filé nasolíme, okmínujeme a potřeme rozpuštěným máslem. Zabalíme do folie a necháme do druhého dne proležet v lednici.

Druhý den lososa vložíme na gril a grilujeme dozlatova.

Lososa na grilu podáváme ozdobeného bazalkou a plátkem citronu, jako přílohu můžeme zvolit pečivo, případně grilované papriky a rajčata. Lehké bílé víno je nutnou přílohou.
user-icon

autor kloska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos na grilu

Zpět na recept