Vaření.czReceptyLosos na grilu s petrželkovou omáčkou

Losos na grilu s petrželkovou omáčkou

Jednoduše připravené jídlo z lososa.


4.69x
60 min

Ingredience

1 kscitron
800 glosos
2 lžičkyjablečný ocet
4 lžičkyolivový olej
70 gčerstvá petrželka
2 ksmladá cibulka
1 ksčervené peperončíno

podle chuti

sůl
pepř

Postup přípravy

Cibulku, petrželku a peperončíno jemně nasekáme. Čtyři lžičky olivového oleje, jablečný ocet a citronovou šťávu rozmícháme vidličkou. Petrželku, cibulku a peperončíno smícháme s nálevem, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Očištěného lososa nakrájíme na cca 200 g plátky na kus. Grilujeme z každé strany, jakmile jsou hotové, potřeme je petrželkovou směsí a můžeme podávat. Lososa na grilu s petrželkovou omáčkou podáváme s pečenými cuketami, záleží však na nás, co nám chutná.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos na grilu s petrželkovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena