Losos grilovaný na pánvi

Recept na filé z lososa, ochucený omáčkou z čerstvé zeleniny.


4.250x
15 min
4×

Postup přípravy

Filet z lososa omyjeme, usušíme. Filé posypeme provensálským kořením nebo sušenou bazalkou, solí a pepřem a potřeme ze všech stran olejem. Česnek očistíme a prolisujeme.

Těžkou pánev rozehřejeme na vysokou teplotu a filet opečeme z každé strany 4 minuty při tloušťce 3 cm.

Mezitím si do hlubší misky nakrájíme ostatní ingredience na salát na malé kousky a promícháme.

Lososa z pánve necháme na talíři 2 minuty dojít a společně se zeleninou podáváme. Lososa grilovaného na pánvi podáváme s bramborovým salátem, hranolky nebo americkými brambory.
user-icon

autor Fotíček


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos grilovaný na pánvi

Zpět na recept