Listová pizza s romadúrem

Pizza z listového těsta pro milovníky "voňavého" romadúru. Recept je jednoduchý.


4.36x
60 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a společně s na kostičky nakrájenou slaninou (polovina kostiček) orestujeme a necháme vychladnout. Romadúr rozkrojíme na čtvrtky a ty na kostičky. Sýr nastrouháme nahrubo.

Těsto rozválíme na velikost plechu a přeneseme na lehce vymazaný plech. Po celé ploše potřeme rajčatovým pyré (včetně okrajů) a posypeme směsí cibule a slaniny, přisypeme kostičky uzeného masa a romadúru a vše poprášíme oreganem. Na povrch rovnoměrně rozdělíme strouhaný sýr a pizzu vložíme do vyhřáté trouby.

Listovou pizzu s romadúrem pečeme do zezlátnutí okrajů, trvá to asi 20 minut.

Horkou listovou pizzu s romadúrem rozkrájíme a mírně vychladlou podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Listová pizza s romadúrem

Zpět na recept