Grilovaný romadur

Recept na grilovaný romadur se slaninkou.


5.02x
30 min
1×

Ingredience

1 ksčesnek
1 kscibule
1 lžičkagrilovací koření
1 lžičkaolivový olej
6 ksanglická slanina
2 lžícesvětlé pivo
1 ksromadur

Postup přípravy

Romadur vyjmeme z původního obalu, nachystáme si alobal a rozprostřeme si ho, aby se dal pěkně obalit romadur. Na alobal nakapeme pár kapek olivoého oleje, poklademe anglickou slaninu, na ni dáme romadur, který posypeme grilovacím kořením, přidáme pár kapek oleje, na hrubo nakrájený česnek a malou cibulku nakrájenou na půlkolečka. Nakonec nalijeme na sýr trošku piva. Romadur zabalíme, nejlíp do dvou vrstev alobalu, aby nic nevyteklo. Grilujeme cca 25 minut. Grilovaný romadur podáváme s čerstvým pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný romadur

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena