Liščí rizoto

Skvělá pochoutka, když jdete v létě na houby a najdete košík lišek, což je dle mého názoru skvělá houba.


1.76x
25 min

Ingredience

1 lžícemáslo
2 hrnkyrýže
1 hrnekmražená zelenina
3 hrstělišky čerstvé
3 ksvařené kuřecí stehno

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

na ozdobu

okurky kyselé

Postup přípravy

Na rizoto použijeme předem uvařené kuřecí maso, které obereme od kosti a nakrájíme na kousky. Lišky očistíme a podusíme na trošce másla. Dusíme tak 3 minuty, poté přidáme propranou rýži, mraženou zeleninu a na kousky nakrájené kuřecí maso. Osolíme, opepříme a vaříme, dokud není rýže měkká. Liščí rizoto dáme na talíř, ozdobíme podle libosti a podáváme s kyselou okurkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Liščí rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena