Liščí prsa

Houbovomasová dobrota. Restované lišky zapečené s kuřecími prsy.


3.0143x
30 min

Postup přípravy

Lišky očistíme, pokrájíme a polovině másla orestujeme (sušené je nutno předem namočit).

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Vložíme do pekáčku a přidáme orestované lišky, přidáme zbytek másla a podlijeme vodou.

Dame péct do trouby na 15 - 20 minut. Upečená prsa vyjmeme a do výpeku vlijeme smetanu s rozmíchanou moukou. Krátce povaříme.

Podáváme s bramborem nebo chlebem.
user-icon

autor leviant


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Liščí prsa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody