Smažená štika přelitá jemně kyselou omáčkou.
1 ks | vejce |
1 lžíce | solamyl |
0.5 lžičky | tymián |
600 g | mořská štika |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
omáčka | |
200 ml | vývar |
50 g | máslo |
2 ks | limetka |
50 g | hladká mouka |
150 ml | smetana na vaření |
na ozdobu | |
1 ks | limetka |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Renata Hřebíčková
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.