Nepředvařené lasaně prokládáme směsí kysaného zelí, paprik, protlaku a smetany.
2 lžíce | cukr |
- - | olej |
- - | sůl |
- - | máslo |
200 g | smetana kysaná |
- - | pepř mletý |
2 ks | šalotka |
100 g | sýr strouhaný |
500 g | zelí kysané |
125 ml | šťáva citronová |
2 ks | paprika červená |
2 lžíce | protlak rajčatový |
200 g | smetana kyselá |
200 g | lasaně |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.