Lasaně s kysaným zelím

Nepředvařené lasaně prokládáme směsí kysaného zelí, paprik, protlaku a smetany.


3.0572x
60 min

Ingredience

2 lžícecukr
- -olej
- -sůl
- -máslo
200 gsmetana kysaná
- -pepř mletý
2 ksšalotka
100 gsýr strouhaný
500 gzelí kysané
125 mlšťáva citronová
2 kspaprika červená
2 lžíceprotlak rajčatový
200 gsmetana kyselá
200 glasaně

Postup přípravy

Papriky nakrájíme na nudličky, šalotky zpěníme na oleji, přidáme protlak, zelí, papriku a citronovou šťávu a vaříme asi 5 minut. Vmícháme kysanou a kyselou smetanu, osolíme, opepříme a osladíme. Troubu předehřejeme na 180 st. Vymažeme zapékací misku a střídavě do ní klademe vrstvu lasaní a vrstvu ochuceného zelí. Poslední vrstvou je zelí, posypeme sýrem a poklademe máslem a zapékáme asi 40 minut.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lasaně s kysaným zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.