Super recept teď vyzkouseno, doporučuji těsto ne úplně tenké.
Marie Velebná
langoše jako ze stánku
Dnes jsem udělala langoše dle Vašeho receptu. Byly vynikající, dobře se vytahovaly. Protože jsme se přejedli a 2 kuličky ještě zbyly, zabalila jsem je
do folie a dala do lednice. Večer jsem se usmažila a byly ještě lepší.
ebby
Re: zlepšovák
Radmilo s tim olejem to delam take a vyuzivam to s tim olejem take u jinych receptu a je to mnohem lepsi nez s moukou. :)
Radmila
zlepšovák
Dělávám langoše už dlouhá léta a aby se mi nepřepaloval tuk na smežení, zpracovávám je rukama namazanýma olejem a tejně tak nepodsypávám vál moukou, ale mažu jej olejem. S těstem se tak pracuje dobře a tuk není znečištěný odpadávající moukou.
Na langoše si dáváme klasické sýry, kečupy, majonézy, ale děláváme je taky na sladko - se zakysanou smetanou a skořicovým cukrem, povidly, džemy s kusovým ovocem, dokonce i s nutelou. Prostě langoš stokrát jinak a vždy chutný :-)