Lahůdkový bůček

Bůček, kterému málokdo odolá! Recept není složitý, jen příprava je zdlouhavější.


4.714x
160 min

Postup přípravy

Půlku masa semeleme na masovém strojku, půlku nakrájíme na větší kostky.

Maso dáme do hluboké mísy a přidáme mouku, strouhanku, vegetu, vejce. Pořádně promícháme a necháme 35 minut odpočinout.

Směsí naplníme sáček na tlačenku. Oba konce pevně zavážeme, vytvarujeme do válečku a dáme vařit celé ponořené do vody na 2 hodiny.

Lahůdkový bůček necháme vychladnout do druhého dne.

Po vyjmutí můžeme ještě lahůdkový bůček obalit v mleté paprice.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lahůdkový bůček

Zpět na recept