Vaření.czReceptyKýta v parmazánu s rajčatovou omáčkou

Kýta v parmazánu s rajčatovou omáčkou

Smažené plátky masa obalené v sýrovém těstíčku. Pokrm přeléváme rychlou rajčatovou omáčkou.


4.99x
45 min
1×

Ingredience

sůl
mletý bílý pepř
600 gvepřová kýta

omáčka

4 stroužkyčesnek
3 lžíceolej
sůl
1 kscibule
1-2 lžičkycukr krupice
mletý pepř
440 grajčata z konzervy

těstíčko

2 ksvejce
80 gparmazán

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Kýtu nakrájíme na menší plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vejce rozšleháme a smícháme se strouhaným parmazánem. Plátky masa obalíme v sýrovém těstíčku. Rozpálíme olej, vložíme plátky masa, ztlumíme plamen a plátky zvolna po obou stranách usmažíme. Cibuli i česnek oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na rozehřátém oleji. Přilijeme překrájená nebo drcená rajčata, osolíme i opepříme a zvolna asi 15 minut provaříme. Podle chuti omáčku přisladíme. Plátky masa v parmazánovém těstíčku podáváme s vařenými těstovinami přelité rajčatovou omáčkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kýta v parmazánu s rajčatovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena