Kýta v parmazánu s rajčatovou omáčkou

Smažené plátky masa obalené v sýrovém těstíčku. Pokrm přeléváme rychlou rajčatovou omáčkou.


4.99x
45 min
1×

Postup přípravy

Kýtu nakrájíme na menší plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme.

Vejce rozšleháme a smícháme se strouhaným parmazánem. Plátky masa obalíme v sýrovém těstíčku. Rozpálíme olej, vložíme plátky masa, ztlumíme plamen a plátky zvolna po obou stranách usmažíme.

Cibuli i česnek oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na rozehřátém oleji. Přilijeme překrájená nebo drcená rajčata, osolíme i opepříme a zvolna asi 15 minut provaříme. Podle chuti omáčku přisladíme.

Plátky masa v parmazánovém těstíčku podáváme s vařenými těstovinami přelité rajčatovou omáčkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kýta v parmazánu s rajčatovou omáčkou

Zpět na recept