Kyselé zelí na asijský způsob

Výborný vegetariánský pokrm se sójovými výhonky a kešu oříšky. Tofu můžete nahradit masem.


2.91020x
35 min

Postup přípravy

Zelí slijeme, šťávu si schováme. Zázvor očistíme a najemno nasekáme. Smícháme zelí s olejem a tofu a necháme v této marinádě asi 15 minut táhnout. Tofu vyjmeme, osušíme a opečeme ve veliké pánvi, vyjmeme a dáme stranou. Zeleninu očistíme , cibulky nakrájíme na kolečka, mrkev na plátky, papriky na kostičky. Všechnu zeleninu přidáme k zelí a asi 5 minut dusíme. Přilijeme marinádu, šťávu ze zelí a asi 5 minut dusíme. Dochutíme cukrem a sójovou omáčkou. Sójové výhonky slijeme, necháme okapat a pak je přidáme kešu oříšky. Tofu nakrájíme na kostky, hotový pokrm zdobíme pažitkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kyselé zelí na asijský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská