Kysané zelí po starodávnu

Recept na kysané zelí s kroupy.


2.91009x
30 min
2×

Postup přípravy

Uzené maso a slaninu nakrájíme na kostičky. Zelí překrájíme.

V hrnci rozehřejeme lžíci sádla a maso se slaninou na něm opečeme. Přidáme kysané zelí a společně uvaříme doměkka.

Zvlášť si v uvaříme podle návodu kroupy. Uvařené kroupy vmícháme do zelí. Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme a na druhé lžíci sádla osmahneme dorůžova. Zeleninu zaprášíme moukou a osmahneme ji dozlatova. Přidáme sladkou papriku, promícháme a jíškou zahustíme zelí. Kysané zelí necháme povařit.

Kysané zelí po starodávnu podáváme samostatně nebo jako přílohu.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kysané zelí po starodávnu

Zpět na recept