Vaření.czReceptyKysané zelí po starodávnu

Kysané zelí po starodávnu

Recept na kysané zelí s kroupy.


2.91009x
30 min
2×

Postup přípravy

Uzené maso a slaninu nakrájíme na kostičky. Zelí překrájíme. V hrnci rozehřejeme lžíci sádla a maso se slaninou na něm opečeme. Přidáme kysané zelí a společně uvaříme doměkka. Zvlášť si v uvaříme podle návodu kroupy. Uvařené kroupy vmícháme do zelí. Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme a na druhé lžíci sádla osmahneme dorůžova. Zeleninu zaprášíme moukou a osmahneme ji dozlatova. Přidáme sladkou papriku, promícháme a jíškou zahustíme zelí. Kysané zelí necháme povařit. Kysané zelí po starodávnu podáváme samostatně nebo jako přílohu.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kysané zelí po starodávnu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena