Kysané zelí jinak

Toto zelíčko můžete jíst jako přílohu k masu nebo bramborám, ale také jen tak!


3.0574x
60 min

Postup přípravy

Kysané zelí uvaříme v 1 l vody (45 minut). Osmažíme nakrájenou cibulku dozlatova a přidáme zkaramelizovat cukr. Do hrnečku s vodou dáme hladkou mouku, rozmícháme a nalijeme do uvařeného zelí. Za stálého míchání vaříme 10 min. Poté přidáme zkaramelizovanou cibulku a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Jíme s bramborem, chlebem, těstovinami a nebo bez přílohy (tak jako já). Dobrou chuť!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kysané zelí jinak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.