Květák očistíme a rozebereme na jednotlivé růžičky. Ty namočíme na 20 minut do octové nebo slané vody, abychom se zbavili drobného hmyzu.
Připravený květák uvaříme v osolené vodě skoro doměkka. Vyjmeme jej z vývaru a necháme jej okapat. Vývar zcedíme, budeme jej ještě potřebovat.
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Chilli papričku a papriku zbavíme jádřince a peciček a nakrájíme je na drobné kostičky. Rajčata omyjeme, spaříme, oloupeme a dužninu nakrájíme na malé kousky.
V hrnci rozpálíme olivový olej, zeleninu na něm zprudka orestujeme, přidáme kari koření a skořici, necháme vše prohřát a pak směs zalijeme 200 - 300 ml květákového vývaru a osolíme. Zeleninu podusíme.
Květák nakrájíme na menší růžičky a přidáme jej k zelenině. Společně směs dusíme dalších 3 - 5 minut.
Podáváme teplé.